Ta kontakt

Er det noe du ikke finner svaret på kan du ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Dersom spørsmålet er vedrørende båtforsikring bør du ta direkte kontakt med et forsikringsselskap for å få et bedre svar. Dette gjelder særlig individuelle spørsmål slik som hva som dekkes for din type båt, hvor stor egenandelen er og hvordan dette påvirker forsikringspremien, skader og mer.

Kontakt

7 + 5 =

Faq

Dette dekker en båtforsikring
Det finnes flere varianter av båtforsikringer, men som ved bil vil det være en ansvarsforsikring som er minsteforsikringen og som er obligatorisk. Videre kan man velge å ha tilleggsforsikringer som brann/tyveri, eller man kan gå over på en kasko eller båt ekstra forsikring. Forskjellen er hva som dekkes av skader på egen båt, og vil derfor variere fra person til person hva som er best.
Hva koster forsikring på båt?
Båtforsikringer varierer i pris avhengig av hvilken dekningsgrad man ønsker. I tillegg har forskjellige forsikringsselskaper ulike priser, noe som gjør det viktig å sammenligne eller hente samlerabatter og andre rabatter der det er mulig for å sikre en god pris. Gjennom vår tjeneste kan du innhente flere tilbud enkelt og gratis. Da er det bare å sammenligne tilbudene for å finne det beste tilbudet til den beste prisen.

Finn pris på båtforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!