Om oss

Nettsiden billig båtforsikring gir god informasjon om ulike båtforsikringer, samt at du finner en tjeneste som er helt uforpliktende og gratis å benytte seg av. Det er mange ulike forsikringsselskaper som tilbyr båtforsikring, og vi ønsker at du skal finne den billigste på en enkel måte. Nettopp derfor tilbyr vi en tjeneste der du får tilbud fra flere selskaper ved å kun fylle ut ett enkelt skjema.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten fra billig båtforsikring fungerer ved at du først fyller ut ett skjema om hva slags forsikring du er interessert i. Deretter vil du motta en rekke tilbud innen tre arbeidsdager fra de forsikringsselskapene du har valgt. Da gjenstår det bare for deg å sammenligne de ulike tilbudene og velge det beste forsikringstilbudet på pris og vilkår i avtalen. Ettersom tjenesten er helt uforpliktende trenger du ikke takke ja til noen av tilbudene.

Hvem er billig båtforsikring?

Billig båtforsikring ønsker å hjelpe deg som privatperson til å gjøre gode valg for din privatøkonomi. Derfor har vi opprett en tjeneste som gjør det enkelt og raskt å innhente flere tilbud på forsikringer. Slik sikrer du at du får den beste prisen på markedet og den beste forsikringsavtalen for deg.

Velg vår tjeneste

Bruk vår tjeneste for å spare deg selv for tid og for å spare penger på din båtforsikring. Her trenger du kun å fylle ut ett skjema og vil deretter bli kontaktet av de leverandørene som du selv ønsker. Dette gjør at du får gode tilbud som er tilpasset deg og gjør at du enklere kan finne riktig avtale til en god pris.

Finn pris på båtforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Økt fare for brann i desember

Hvert eneste år ser vi at det er økt fare for brann i desember fordi folk ikke passer godt nok på peisen og stearinlys som tennes. Mange tenker heller ikke over tekstiler som ligger i nærheten av peisen, og skulle det gnistre kan det fort ende med å starte...

les mer